۱۳۹۰ اردیبهشت ۲۴, شنبه

رعايت بهداشت مواد غذائي

1:در خصوص تهيه مواد اوليه مورد  طراحی سایت مصرف علي الخصوص مواد پروتيني نظير گوشت و مرغ نظارت كامل صورت پذيرفته و در هنگام ورود مدارك معتبر نظير برگه بهداشت ممهور به مهر كشتارگاه برگه مخصوص حمل و...  طراحی سایت مورد بازبيني قرار مي گيرد و علي رغم آن وضعيت  طراحی سایت ارگانولپتيكي گوشت ؛مرغ يا ماهي به وسيله كارشناسان و ناظرين مستقر به دقت مورد بررسي واقع مي گردد و پس ازآنكه از لحاظ كيفيت ؛ كميت و ساير موارد مورد تاييد قرار گرفت اجازه تخليه صادر ميگردد.   طراحی سایت

2: در ارتباط با روغن مصرفي در طبخ غذا با عنايت به آنكه رنج سني  طراحی سایت اكثريت پرسنل شاغل در ميان سالگي مي باشد و كنترل ويژه اي در ارتباط با ميزان چربي مصرفي مي بايست اعمال گردد موارد ذيل رعايت مي گردد: طراحی سایت
الف :صرفا در طبخ غذا و سرخ كردني ها از روغن هاي مايع استفاده مي گردد.  طراحی سایت
ب:روغن مورد استفاده  طراحی سایت بدون اسيدهاي چرب ترانس بوده (در حالي كه براساس نرم استاندارد  اسيد چرب ترانس زير 10درصد مورد قبول مي باشد) وآنتي اكسيدان وانتي فوم آن در حدود استاندارد مي باشد. و نيز سعي گرديده روغن مصرفي از كارخانجات معتبر و به نام تهيه و خريداري گردد. طراحی سایت
ج :به جهت حفظ سلامتي مصرف كنندگان در طبخ غذا ها سعي گرديده از حداقل روغن استفاده گردد كه اينكار از طريق ناظرين كنترل مي گردد و نيز با انجام تمهيداتي  طراحی سایت مانند شيوه بخار پز نمودن طبخ برنج كه استفاده از روغن را به حداقل مي رساند نيز نسبت به كنترل مصرف روغن و بهينه سازي آن اقدام گرديده است.  طراحی سایت
د:با كنترل ناظرين سعي گرديده استفاده مكرر از روغن و استفاده از روغن هاي سوخته و اكسيد شده كه براي سلامتي انسان بسيار مضر است به هيچ عنوان صورت نپذيرد.  طراحی سایت

3:در طبخ غذاي چلو كباب كوبيده موارد ذيل رعايت مي گردد:  طراحی سایت
الف:در تهيه كباب تنها از گوشت قلوه گاه گوسفند و ران و سردست گوساله استفاده مي گردد و هيچگونه مواد افزودني نامناسب يا چربيهاي مضر مانند  طراحی سایت دنبه ؛بغل گوشت و...مورد استفاده قرار نگرفته واين امر به شدت توسط ناظرين مستقر كنترل مي گردد.
ب: با نصب كباب پزهاي مناسب و تعمير و سرويس به موقع سعي گرديده كه پخت كباب كوبيده و ساير كبابها به صورت مناسب و يكدست صورت پذيرد. طراحی سایت
ج: سعي گرديده در تركيب مواد اوليه از حداقل چربي ممكن استفاده گردد. طراحی سایت

4:نمك نيز از جمله مواد غذائي است كه نقش مهمي در سلامت افراد به عهده دارد در خصوص مصرف نمك موارد ذيل رعايت مي گردد: طراحی سایت
الف : ابلاغ گرديده در طبخ غذا از حداقل نمك ممكن استفاده گردد و نمك حاوي يد براي استفاده از مصرف كنندگان بر روي ميزهاي غذا در سالن غذاخوري قرار گيرد تا درصورت تمايل مورد مصرف واقع گردد.  طراحی سایت
ب: نمك مورد استفاده در بسته بندي مناسب بوده و درجه خلوص آن مي بايست مشخص باشد.( درجه خلوص پارتي موجود  99.5درصد قيد گرديده است كه براساس استاندار مقادير  طراحی سایت بالاي 99.2 مورد قبول است)همچنين نشان استاندارد و پروانه ساخت و توليد نيز مي بايست بر روي بسته بندي قيد گردد كه هر دو مورد كنترل قرار مي گيرد.
ج: عدم استفاده از سنگ نمك به خصوص از زمان استفاده از برنج هندي كه براي خيساندن آن استفاده از سنگ نمك ممكن نبوده و تنها از نمك پودري تصفيه شده استفاده مي گردد. طراحی سایت
د:كنترل دقيق بر مراحل ضد عفوني كردن سبزيجات مصرفي
نهايتا لازم به ذكر است در طبخ غذا بيش از  250 نوع مواد اوليه از قبيل حبوبات ؛سبزيجات؛موادپروتيني و لبنيات و...مورد استفاده قرار ميگيرد كه كنترل و نظارت برتمامي آنها  طراحی سایت مي بايست به جديت انجام گيرد و موارد ذكر شده فوق تنها به جهت اشاراتي بوده كه در دستورالعمل ارسالي متذكر گرديده بود و ذكر تمام اقدامات بسيار مطول بوده و در اين مقاله نمي گنجد. طراحی سایت

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر